RNVC Congres: Persoonlijk leiderschap; eigen regie, sterk advies
26 november 2024

Op 26 november organiseert RNVC van 12.30 tot 17.30 uur haar congres.

Keynote: Pieter Blonk – “π˜”π˜¦π˜―π˜΅π˜’π˜­π˜¦ 𝘬𝘳𝘒𝘀𝘩𝘡 𝘒𝘭𝘴 𝘴𝘭𝘦𝘢𝘡𝘦𝘭 𝘡𝘰𝘡 𝘴𝘢𝘀𝘀𝘦𝘴”
Werkdruk en stress zijn grote uitdagingen op de werkvloer, en Pieter Blonk, expert op het gebied van mentale gezondheid, brengt tijdens zijn keynote praktische tips om mentale veerkracht op te bouwen. Dit sluit perfect aan bij het thema van eigen regie en sterk advies: door zelf de regie te nemen over je mentale welzijn, kun je sterker advies geven en betere beslissingen maken, zowel persoonlijk als professioneel.
Pieter legt uit hoe mentale draagkracht – het vermogen om flexibel, veerkrachtig en zelfverzekerd om te gaan met stress en uitdagingen – kan worden versterkt om langdurig mentaal verzuim te voorkomen. Zijn inzichten helpen je niet alleen om zelf sterker te staan, maar ook om je team beter te ondersteunen.

Frank Kersbergen, eigenaar van De Loods Nieuwegein, deelt in een krachtige workshop hoe je persoonlijk leiderschap kunt inzetten om de regie over je leven te nemen en je ware potentieel te bereiken. Frank zal je laten zien hoe je doelen helder stelt, de diepere motivatie erachter ontdekt, en hoe je jezelf kunt transformeren om blijvend succes te behalen. Geen theorie, maar praktijkgerichte inzichten die je direct kunt toepassen.

Meer details over de sprekers en workshops worden binnenkort gedeeld.

Locatie:
Fort Voordorp, Voordorpsedijk 28b te Groenekan
Bij voldoende animo rijdt er een pendelbus van Utrecht Overvecht naar het fort.

Prijs:
Leden RNVC: gratis
Niet-leden: € 198,-

Meld je nu alvast aan door onderstaand formulier in te vullen.


Secretariaat RNVC

Ma-Vr: 8:30 - 13:30

Lid worden

rnvc-logo

Nieuwsbrief